A fehértói darált lecsó apróra vágott összetevőkből (hagyma, paprika, paradicsom) áll, amelyet fűszerezve pirosapaprikával, sóval, ételízesítővel, hagyományos eljárással üstben készre főzök és tartósítószer nélkül hőkezeléssel rakom el a befőttes üvegekbe. Szeretem a saját termesztésű alapanyagokat, de szükséges volt megbízható-kiváló újfehértói termelőktől további alapanyagot beszerezni.
A fehértói darált lecsó széleskörű felhasználási lehetőséggel bír, hiszen fogyasztható friss ropogós kenyérre kenve ugyanúgy, mint ahogyan serpenyőben felmelegítve tojással, kolbásszal, gombával, sonkával tetszőlegesen. Termékünk kiváló pörköltalap, amely nélkülözhetetlen egy jó magyaros gulyásleves, babgulyás, pörkölt, halászlé elkészítésekor. Úgy gondoljuk, hogy ez a termék kiválóan reprezentálja a magyar konyhát és annak ízvilágát.